Rooleissa

Päivi Heikkinen, Kannus

Rooli: Johanna eli A. Kiven Juhani
Ammatti: luokanopettaja, ilmaisutaidon opettaja

Päivi on tämän kesän uusi vahvistus Häkkilän kesäteatterin näyttelijätiimiin. Päivi on näytellyt aiemmin Eskolan kesäteatterissa sekä Kälviän kesäteatterissa.

Anne Nuolioja, Toholampi

Rooli: Tuomi eli A. Kiven Tuomas
Ammatti: yrittäjä

Tänäkin vuonna Häkkilän näyttämöllä nähdään aiemmilta vuosilta tuttu Anne. Monet tuntevat hänet myös toholampilaisen leipomokahvila-sisustustarvikeliikkeen myyjänä.  

Terhi Elamaa, Toholampi

Rooli: Aamu eli A. Kiven Aapo
Ammatti: varhaiskasvatuksen johtaja

Terhi näyttelee toista kesää Häkkilän kesäteatterissa. Terhin elämässä musiikki näyttelee tärkeää roolia. Hän soittaa Toholammin puhallinorkesterissa klarinettia ja bassoklarinettia.

Marjo Haukilahti, Sykäräinen

Rooli: Sinikka eli A. Kiven Simeoni
Ammatti: lähihoitaja (vammaistyö)

Marjo Sykäräisestä on näytellyt Häkkilän kesäteatterissa useamman vuoden. Laulun lahjojensa ansiosta hänet nähdään Häkkilässä usein musiikkinumeroiden päätähtenä.

Anja Väisänen, Toholampi

Rooli: Toini eli A. Kiven Timo
Ammatti: parturi-kampaaja, lähihoitaja

Anjakin on tämän kesän uusi vahvistus Häkkilän kesäteatterin näyttelijätiimiin. Anja on näytellyt aiemmin Eskolan kesäteatterissa sekä Puolangan Askanmäen kesäteatterissa.

Minna Lankinen, Toholampi

Rooli: Laura eli A. Kiven Lauri
Ammatti: suunnittelija

Minna on suunnitellut pitkään lähteä mukaan kesäteatteriin. Tänä kesänä siihen tarjoutui tilaisuus Häkkilän kesäteatterissa. Minnan taitoihin sisältyy myös soittaminen. Hänen musisoinnistaan saadaan nauttia tämän vuoden klassikkonäytelmässä.

Paula Viitasalo, Kannus

Rooli: Eira eli A. Kiven Eero
Ammatti: lähihoitaja (varhaiskasvatus)

Myös Paula on tämän kesän uusi vahvistus Häkkilän kesäteatterin näyttelijätiimiin. Hänkin on ollut aiemmin mukana Eskolan kesäteatterissa.

Jarmo Nuolioja, Toholampi

Roolit: Toukolan vanhapoika, Mäkelä, Mikko ja kertoja
Ammatti: sekatyömies

Tänäkin vuonna Häkkilän näyttämöllä nähdään aiemmilta vuosilta tuttu Jarmo Nuolioja. Jarmo johtaa teatteritoimintaa Tohotuli-yhdistyksen nokka miehenä.

Jarmo Pesola, Toholampi

Roolit: Toukolan vanhapoika, opettaja, Kyösti, Viertola ja Lusifeerus
Ammatti: eläkeläinen

Tänäkin vuonna Häkkilän näyttämöllä nähdään aiemmilta vuosilta tuttu Jarmo Pesola. Jarmo on kätevä käsistään. Hän vastaa pääosin teatterin lavasteiden nikkaroinnista.

Petteri Seppälä, Toholampi

Roolit: Väinämö, Toukolan vanhapoika, karhu ja kertoja
Ammatti: IT-mies, yrittäjä

Petteri näyttelee Häkkilässä nyt kolmatta vuottaan. Lippuja varatessanne Petteri vastaa puhelimeen ja sähköpostiin. Hän hoitelee myös teatterin markkinointia ja raha-asioita.